logo metechma combann 99a

Iron Commander Magical Model

Introductie

Iron Commander is een schitterend merk wat 10mm systeem zelfbouw modellen produceert van degelijke materialen met name metaal en met duidelijke beschrijving. Wij zijn officieel partner, importeur en distributeur van Iron Commander en vertegenwoordigen Europa.

Het merk Iron Commander is vrij jong en wordt al in vele landen over heel de wereld verkocht. De fabriek ontwerpt en produceerd al meer dan 10 jaar metalen constructie modellen en heeft hier moderne machines voor.

Om meer onderscheid te maken is er gekozen om het merk Iron Commander te introduceren en ontwerp / productie in eigen beheer te doen wat als resultaat heeft dat het merk zeer mooie modellen uitbrengt welke uren bouwplezier opleveren en van goede kwaliteit zijn.

Van kleine bouwwerkjes tot grote bouwwerken van wel meer dan 2500 onderdelen, zelfs bestuurbare zelfbouw RC auto's hijskranen en dansende auto's zitten in het assortiment. alles heel erg degelijk, mooi afgewerkt. de meeste types zijn voor de leeftijd vanaf 8 jaar. Onder begeleiding van een volwassene kunnen ook de jongere kinderen vanaf 6 jaar hier al redelijk mee uit de voeten, Daarnaast hebben we nu ook een mooie serie kunststof modellen, deze zijn van zeer goede kwaliteit ABS kunststof.

 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN